Tiener

tiener

tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten.
Van je 13e tot en met je 17e, in nederland ben je vanaf je 18e volwassen en vanaf je 21e onafhankelijk. 6 jaar geleden. 0 0. 0 0. Reactie plaatsen. Karena.
Je bent een tiener vanaf je 13de verjaardag tot de dag voor je 20 wordt. http:// bakhmut.info Sommige mensen vinden dat je met. tiener

Tiener - ook

Skip to main content.. Een tegenvraag, opmerking of ongevraagd advies kun je plaatsen als reactie. Welkom bij het puzzelwoordenboek waar je wat van opsteekt! Download de IOS App. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Het woord was onderhevig aan de Nieuwnederlandse sjwa-apocope. Antwoord nodig in deze categorie. SOPHIE MILZINK VERLIEFD OP TIENER?! - #FIRST
Je kunt Jong & Oud video tiener aan je antwoord door de URL van de video hier in te vullen. Behalve voor het vertalen van tiener, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Let er op dat je antwoord voldoet aan de richtlijnen. Black resultaat voor ' tiener '. Taalpodium Inloggen Van Dale Online.