Spaans

Spaans

Online Spaans leren, leer online en gratis de basis van de Spaanse taal. Oefen eenvoudige zinnen en woorden voor alledaags en zakelijk gebruik. ‎ Online Spaans leren · ‎ Online cursus Spaans boeken · ‎ De kleuren · ‎ Over Espaans.
Spaans (español) of Castiliaans (Spaans: castellano) is een Romaanse taal en, in termen van moedertaalsprekers, na het Mandarijn Chinees de meest  ‎ Mexicaans-Spaans · ‎ Portaal:Spaans · ‎ Lijst van landen waar Spaans.
De gratis online cursus Spaans voor beginners is een onderdeel van de themasite Cultuur en Taal van NTR. De site is bestemd voor iedereen die geïntereseerd.
Spaans

Spaans - pret voor

Wie de basisregels van de spelling en uitspraak leert, kan na enige oefening iedere tekst probleemloos uitspreken. Ga voor het laatste nieuws naar het tabblad 'Nieuws'. De basis van de Spaanse taal. Het gratis Espaans eBook downloaden. We laten cursisten zien welke vaste structuren er zijn in de Spaanse taal en die kan een cursist in iedere situatie gebruiken. Methode Regina Coeli ©. Klokkijken in het Spaans