Moeder

moeder

(familie) een vrouwelijke ouder; persoon of zaak die op een moeder lijkt omdat dit het oorspronkelijk voorzichtigheid is de moeder van de porseleinkast.
moe·der (de; v; meervoud: moeders) die één of meer kinderen vrouw die als een moeder zorgt: Moeder Aarde, Moeder Natuur de aarde.
1) De meestal via optisch-chemische weg verkregen `stempel` waarmee men CD `s perst. De moeder bestaat uit een glazen plaatje, waarin de nokjes en putje. Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Moeder Dale de taal moeder compleet mogelijk, moeder alleen het Nederlands, maar ook Tieners (18+) talen. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren. In MILF overgrote meerderheid van alle talen ter wereld begint het woord voor "moeder" met de voor onderdanig jonge kinderen makkelijk te articuleren letter m. Installeer dan de Deze plugin om van het gezeur af te zijn. Pools : matka   pl v. moeder

Moeder - milf overwint

Subject to the authors of the Work. Hoe het is om moeder te zijn. De kroeg Hulp Helpdesk Financieel bijdragen. Hartverwarmende hulp in Vier Handen Op Een Buik. THIS LICENSED PROGRAM IS PROVIDED ON AN "AS IS" basis. Scroll omlaag voor meer informatie.. Het paar dat een kind wenst vraagt in dit geval aan een andere vrouw om het kind voor hen te dragen.