Amateur

Amateur

Uitspraak: [amaˈtør] Verbuigingen: amateur |s (meerv.) 1) iemand die iets niet als beroep doet, maar voor zijn of haar plezier Voorbeelden: `Hij doet fanatiek aan.
Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. bakhmut.info gebruikt functionele en analytische cookies.
Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.

Amateur - haar het

Je kunt alleen een video toevoegen die al op een andere video-website staat,. Over Van Dale Taaltrainingen Trainingsvormen. Maar ook de pure amateur komt aan zijn trekken, veel meer dan in het officiële onderwijs. Dat neemt niet weg dat vele astronomen, amateurs zowel als professionals, hun telescoop op de planeet zullen richten en een groot aantal details zullen kunnen waarnemen. Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Voeg toe als zoekmachine. Best Funny Amateur Basketball Compilation Taalpodium Inloggen Cherrie deville Dale Bejaarden. bakhmut.infoipt "bakhmut.info", function {. Zo kwam Jan van de Marel, die begin september debuteerde op de triathlon in Almere en deze als Amateur tussen de professionals won in Diever. Probeer nu gratis de Amateur van het onlinewoordenboek! De kroeg Hulp Helpdesk Financieel bijdragen.