Rijp

rijp

1) •rijm, aangevroren mist. •tot volwassenheid gekomen zijnde: hij is er rijp voor. (2) Rijp (frost in het engels) is een witte aanslag die zich bi.
Kortom, ontspan in Resort De Rijp, dat u het beste biedt van landelijke rust, stedelijke activiteit en de vrijheidsbeleving van het water: binnen een half uur zit u.
Niet alleen de rijp zorgt ervoor dat de natuur prachtig wit kleurt. Vanochtend viel op verschillende plaatsen ook wat lichte sneeuw. Dit had nog.

Rijp - het

Over Van Dale Vertalingen. Information on Graft-De Rijp and the surrounding area is available in our shop: VVV guide books, museum leaflets, brochures of amusement parks and zoos, walking, cycling and boating maps, lists of accommodation addresses. In dit geval onttrekt een ijskristal water uit kleine kanaaltjes, waardoor het ijskristal van binnenuit aangroeit. De twee factoren die bepalen of de mistdruppels veranderen in sneeuwvlokken zijn de oudheid van het mistveld en de temperatuur. Rent a 'Whispering Boat' for a ride in the Eilandspoldder. rijp
Industriesneeuw lijkt als het op bomen zit vaak op rijp. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen. Vertaling hitachi en communicatieteksten. EuroParcs gebruikt cookies om u een snellere en betere beleving aan te bieden op deze website. ᏣᎳᎩ English Na Vosa Vakaviti Français Rijp Malagasy Norsk bokmål Polski Türkçe. Deze vorm van Mature komt minder vaak voor dan rijp doordat rijp behalve vorst ook mist nodig is.