Duits

Duits

Vertaal zinnen van en naar het engels, spaans, duits, frans, italiaans en meer.
Bij Vertalen Duits Nederlands kun je gratis en eenvoudig woorden en zinnen Vertalen Duits Nederlands. Klik hier om direct jouw tekst te vertalen!.
NU Beter Duits, in samenwerking met Werkgroep 'Deutsch macht Spass'. Maak de dagelijkse korte test en word elke dag een beetje beter in het schrijven van. Duits Frans,Engels,Italiaans,Mexicaans en duits

Duits - betrapt

Fins : saksa   fi. Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Het is de officiële taal van Duitsland , Oostenrijk en Liechtenstein , en één van de officiële talen van Zwitserland , Luxemburg , België , Denemarken en Italië. Andere persoonlijke voornaamwoorden mijn, zijn, haar, onze, hun, uw, etc gaan op precies dezelfde manier, alleen moet je de vorm wel vervangen! Maar nu een toenemende meerderheid van de bevolking geen streektaal meer spreekt en op de standaardtaal is overgestapt, is de staatsgrens niet langer alleen formeel maar ook feitelijk als een taalgrens gaan fungeren. Deze taal is sterk verwant aan het Duits. RipuarischMoezelfrankisch waaronder Luxemburgs kagney linn karter Lotharings en Rijnfrankisch behoren daartoe. Veel religieuze, ouderwetse gemeenschappen in Amerika spreken Huttischde Amish zijn hier de Gloryhole van. De Westmiddelduitse streektaalgroep is ontstaan uit de historische Rijnlandse Groep RijnprovinciePalts. Spiegel m is zowel enkel- als meervoud. Als wetenschappelijke taal Duits Duits tot Duits de naziperiode een internationaal wetenschappelijk medium in de filosofie en de filologie Duits, in de natuurkunde en scheikunde en de daarbij behorende toegepaste wetenschappen. Aanbevolen Vertalen Beedigd vertaler Rotterdam.