Amateur

Amateur

Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.
1 a person who takes part in a sport etc without being paid for it: “The tennis tournament was open only to amateurs.” amateur 2 someone who does something.

Amateur - trio

Hoe het is om moeder te zijn. Woord van de Maand. Maar topijzers van duizenden D-marken koopt hij niet, al zou hij zo'n gaaf koperen exemplaar met beschilderd porseleinen handvat, gegraveerde naam, datering en voorzien van een familiewapen dolgraag in zijn bezit hebben. Er waren meer liefhebbers dan lidmaten in de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. Geef antwoord op de gestelde vraag.. Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Dale de taal zo compleet mogelijk, niet alleen het Nederlands, maar ook vreemde talen. Een amateur is dus iemand die iets doet enkel omdat hij het leuk vindt Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. Amateur