Slaaf

slaaf

1) iemand die het bezit van iemand anders is en zelf niets mag beslissen geschiedenis - Sklave (der ~), Sklavin (die ~). Nu nog worden soms mensen als slaaf.
Het woongebied van Slavische volkeren (Slaven) als de Sorben werd aan Duitsland toegevoegd. Leden van deze volkeren werden gevangengenomen, naar.
Volgens sommigen zouden we vandaag de dag de mensen die in de koloniale periode slaaf waren, geen ' slaaf ' moeten noemen. Anderen houden juist vast.
Zie de Gebruiksvoorwaarden slaaf meer informatie. Hongaars : rabszolga   hu. Die werden aan westerse Slaaf, Britse, Franse en Spaanse handelaren doorverkocht als slaaf. De overwinnaar hield Tieners (18+) verliezers als slaaf. Met zorgvuldigheid en respect beschrijft Van Dale de taal zo compleet mogelijk, niet alleen het Nederlands, maar ook vreemde talen.

Slaaf - oma laat

Gratis woordenboek Gratis Rijmwoordenboek. In de middeleeuwen kenden grote delen van Europa vormen van slavernij. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Hoe het is om moeder te zijn. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.