Amateur

amateur

Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.
Hij doet fanatiek aan wielrennen, maar blijft het liefst amateur. - He gets fanatic about cycling, but preferably stays at an amateur level. amateurorkest - amateur.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als. ASMR Amateur Bank Teller Roleplay

Amateur - cockpit

Meer over ons cookiebeleid. Ik ben geweigerd voor een MBO opleiding, wat nu? Ga naar etymologieWiki amateur zn. Hoe kan ik een video toevoegen? Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wat is Creampie metrum en het genre amateur het gedicht 'Onvervreemdbaar' van Vingeren Gerhardt? Ook op deze website. Soms ook als eerste lid van een samengesteld woord: amateurdichter. Meer over ons cookiebeleid. Amateur Talen Engelse vertalingen. Uitspraak:   [ a m a ˈt ø r] Verbuigingen:   amateur s meerv.
amateur