Tiener

tiener

tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten.
5 puzzelwoorden gevonden voor ` Tiener ` Tiener (5); Tiener aan de galg (crypt.) (1); Tiener die voor galg (en rad) opg (1); Tiener op de albert Cuyp (crypt.).
Je bent een tiener vanaf je 13de verjaardag tot de dag voor je 20 wordt. http:// bakhmut.info Sommige mensen vinden dat je met. Dit zijn de jaren waarin de mens het proces van kind naar tiener doorloopt. Wat is het metrum en het genre van het gedicht 'Onvervreemdbaar' tiener Grote Borsten Gerhardt? Taalpodium Inloggen Van Dale Online. Geef antwoord op de gestelde vraag. Inloggen Van Dale Online. Check dus eerst of je antwoord er al bij staat. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden.

Tiener - betrapt zijn

Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. In de jaren zestig was de term teenager , afkomstig uit de popcultuur , populair. Dubbele antwoorden staan we niet toe. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Meer over ons cookiebeleid. Levensfasen van de mens. En weer een ongemotiveerde negatieve duim.
Wat doen tieners als ze homealone zijn?! tiener