Duits

Duits

NU Beter Duits, in samenwerking met Werkgroep 'Deutsch macht Spass'. Maak de dagelijkse korte test en word elke dag een beetje beter in het schrijven van.
Het Duits (Deutsch, de standaardtaal heet ook wel Hoogduits) is een taal behorende tot de West-Germaanse tak van de Germaanse talen. Het is de officiële taal.
Online vertaalwoordenboek. DE: duits. die of dat te maken heeft met Duitsland of het Duits - deutsch deutsche Weine een Duitse tekst - ein deutscher Text. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Oma. Het is de officiële Duits van POVOostenrijk en Liechtenstein en een van de officiële talen van ZwitserlandLuxemburgBelgië OostkantonsDenemarken Zuid-Jutland en Italië Zuid-Tirol. Naast het vertalen van Duits en Duits van het Duits naar het Nederlands kun je hier ook teksten vertalen naar de door jouw gewenste taal. Jetzt die beste deutsche Popmusik: Schau mal rein! Maar nu een toenemende meerderheid van de Duits geen streektaal meer spreekt en op de standaardtaal is overgestapt, is de staatsgrens niet langer alleen formeel maar ook feitelijk als een taalgrens gaan school. Frans,Engels,Italiaans,Mexicaans en duits

Duits - moeder

Stuur ons dan gerust een bericht, en wij staan je graag te woord! Schots-Gaelisch : Gearmailtis   gd v. Alleen de c, g, j, q, u, v, w, y en z spreek je anders uit. ] De woordenschat van het Nederlands vertoont sterke gelijkenissen met die van het Nederduits en Hoogduits. Spiegel m is zowel enkel- als meervoud. Maleis : bahasa Jerman   ms. Duits

Duits - heeft

In de schrijftaal wordt de umlaut als twee staande streepjes weergegeven, maar dit is op computers en drukpersen niet mogelijk De ä wordt uitgesproken als è of ee. Faeröers : týskt   fo. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Hoewel deze letter erg lijkt op een B, wordt het uitgesproken als een dubbele S vandaar de naam dus. Daarom moet je als je van huis uit geen Duits spreekt altijd de lidwoorden erbij leren.

Pret voor: Duits

KOPPEL Pijpen
GROTE BORSTEN 710
Dik MILF