Duits

Duits

Het Duits (Deutsch) is een van de West-Germaanse talen. Het is de officiële taal van Duitsland, Oostenrijk en Liechtenstein, en één van de.
NU Beter Duits, in samenwerking met Werkgroep 'Deutsch macht Spass'. Maak de dagelijkse korte test en word elke dag een beetje beter in het schrijven van.
Op Vertalen Duits kun je eenvoudig en snel woorden en teksten vertalen van het Duits naar het Nederlands. Ook kun je vertalen van Nederlands naar Duits. Duits

Duits - mature milf

Zij kunnen zowel dialecten, regiolecten, contacttalen, mengtalen als sociolecten of groepstalen betreffen. Turks : Alman   tr. Ook kan Vertalen Duits erg handig zijn voor studenten die voor een langere periode in Duitsland verblijven. Tussen drie groepen zijn twee taalgrenzen , dit zijn de Spierse Linie en de Benrather Linie. Op Vertalen Duits kun je gemakkelijk woorden en teksten vertalen van het Duits naar het Nederlands.

Duits - wat zit

Hoofdpagina Vind een artikel Vandaag Etalage Categorieën Recente wijzigingen Nieuwe artikelen Willekeurige pagina. Cherokee : ᎠᏛᏥ   chr. Afkomstig van Wikikids , de interactieve Nederlandstalige Internet-encyclopedie voor en door kinderen. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Zie de Duitse uitgave van Wikipedia. Langlaufen bepaald soort sport. Zo zal men in het Nederduits eerder PundWater en ik zeggen, terwijl Hoogduitse dialectsprekers eerder PfundWasser en ich zullen zeggen. Op onze site vindt je een handige vertaal module die wordt aangeboden Solo een bekende Nederlandse vertaalsite. Cumshot hulp in Vier Handen Op Een Buik. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij tiener ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Overgenomen van " bakhmut.info? Maltees : Ġermaniż   Duits. Je bent dus altijd voorzien van de juiste vertaling en de juiste spelling.

Het toilet: Duits

AFTREKKEN 180
Duits Tieners (18+)
Jong & Oud Beffen