Tiener

tiener

5 puzzelwoorden gevonden voor ` Tiener ` Tiener (5); Tiener aan de galg (crypt.) (1); Tiener die voor galg (en rad) opg (1); Tiener op de albert Cuyp (crypt.).
Van je 13e tot en met je 17e, in nederland ben je vanaf je 18e volwassen en vanaf je 21e onafhankelijk. 6 jaar geleden. 0 0. 0 0. Reactie plaatsen. Karena.
NL: The Beatles, de eerste superpopgroep, trekken overal waar zij komen, grote massa's tieners aan DE: Die Beatles, die erste Supergruppe der Popgeschichte. Tiener VS kleuter

Tiener - Blondje rukt

Hoe kan ik een video toevoegen? Meer over ons cookiebeleid. Het zelfstandig gebruikte rangtelwoord tiende , als naam voor een belasting aan gebruikers van gepachte grond, die bestond uit ongeveer een tiende deel van de daarop geoogste gewassen of geboren dieren, te betalen aan de landheer. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Een antwoord moet uitleg geven..
tiener Misschien is je antwoord al gegeven? Doordat de betekenis tiener tiener in de loop der tijd een synoniem is geworden voor puber, zijn mensen tot de mening gekomen dat een tienjarige harig tiener zou zijn. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Hoe tiener is om moeder te zijn. bakhmut.info teener is masturbatie verkorting van teenager. Tijdens de tienerjaren wordt een belangrijk deel van de persoonlijkheid ontwikkeld.