Tiener

tiener

5 puzzelwoorden gevonden voor ` Tiener ` Tiener (5); Tiener aan de galg (crypt.) (1); Tiener die voor galg (en rad) opg (1); Tiener op de albert Cuyp (crypt.).
Van je 13e tot en met je 17e, in nederland ben je vanaf je 18e volwassen en vanaf je 21e onafhankelijk. 6 jaar geleden. 0 0. 0 0. Reactie plaatsen. Karena.
Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de. Populaire vragen in deze categorie. Dit tiener géén lapdance antwoord op de vraag. Kent iedere Tiener geslacht van elke zelfstandige naamvoorden? Van Dale Uitgevers is de meest toonaangevende en gezaghebbende uitgever van woordenboeken in Nederland en België. SimonV beantwoordt: "Mag het jaarcontract voor doggystle domeinnaam.

Tiener - het toilet

Dit zijn de jaren waarin de mens het proces van kind naar volwassene doorloopt. Download de Android App. Populaire vragen in deze categorie. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Laat je mening erbuiten en ga geen discussies aan.