Duits

Duits

Online vertaalwoordenboek. DE: duits. die of dat te maken heeft met Duitsland of het Duits - deutsch deutsche Weine een Duitse tekst - ein deutscher Text.
Herzlich willkommen in het vaklokaal Duits van de Digitale School, sinds 1997 de grootste site over Duits voor leerlingen en leraren. Je vindt hier maar liefst 200.
Op Vertalen Duits kun je eenvoudig en snel woorden en teksten vertalen van het Duits naar het Nederlands. Ook kun je vertalen van Nederlands naar Duits. Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak. Zie Verdrijving van Duitsers na de Tweede Wereldoorlog. Eigenlijk is het een Duits dialect, maar in Luxemburg vinden ze gewoon dat het hun eigen nationale taal is. Schots-Gaelisch : Gearmailtis   Amateur v. Stuur ons dan gerust negerin bericht, en wij Duits je graag te woord! Duits Afrika had Duitsland vroeger een koloniewat tegenwoordig het land Namibië is. How German Sounds Compared To Other Languages

Duits - Stiekem

In de schrijftaal wordt de umlaut als twee staande streepjes weergegeven, maar dit is op computers en drukpersen niet mogelijk De ä wordt uitgesproken als è of ee. Hindi : जर्मन   hi. Nedersaksisch : Hoochdüütsch   nds. Vaak is het zo: Onthoud wel dat alle woorden die eindigen op -chen of -lein niet veranderen. Soms wonen er veel Duitstalige emigranten in land of is Duits er zelfs een van de officiële talen. Ook ein een en keine geen veranderen per naamval, maar dit gaat op dezelfde manier als de persoonlijke voornaamwoorden. Deens : tysk   da.