Duits

Duits

Vertaal zinnen van en naar het engels, spaans, duits, frans, italiaans en meer.
Het Duits is een taal die door veel mensen gesproken wordt. . Het Duitse kabinet heeft ingestemd met een wetsvoorstel dat voorziet in het straffen van.
Het Duits (Deutsch) is een van de West-Germaanse talen. Het is de officiële taal van Duitsland, Oostenrijk en Liechtenstein, en één van de.
Duits

Duits - gebruikt krijgt

Lets : vācu   lv. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. Tevens zijn wij momenteel bezig met het ontwikkelen van een nieuwe vertaalmodule. Oppersorbisch : němčina   hsb. Hoe het is om moeder te zijn. In het Duits zijn precies dezelfde personen, alleen heten ze anders: In het Duits zijn er ook werkwoorden.

Duits - Blondje rukt

Namen zoals Deutschland Duitsland worden dus sowieso al met een hoofdletter geschreven, maar ook woorden als Kino bioscoop en See meer worden met een hoofdletter geschreven. Er moet worden onderscheiden in variëteiten ontstaan bij een perifeer-interne en bij een perifeer-externe omgeving. bakhmut.info      bakhmut.info. Deens : tysk   da. Deze taal is sterk verwant aan het Duits. Het is de officiële taal van Duitsland , Oostenrijk en Liechtenstein en een van de officiële talen van Zwitserland , Luxemburg , België Oostkantons , Denemarken Zuid-Jutland en Italië Zuid-Tirol. Alleen de c, g, j, q, u, v, w, y en z spreek je anders uit.