Duits

Duits

Het Duits is een taal die door veel mensen gesproken wordt. . Het Duitse kabinet heeft ingestemd met een wetsvoorstel dat voorziet in het straffen van.
Vertaal zinnen van en naar het engels, spaans, duits, frans, italiaans en meer.
Herzlich willkommen in het vaklokaal Duits van de Digitale School, sinds 1997 de grootste site over Duits voor leerlingen en leraren. Je vindt hier maar liefst 200. Duits

Duits - billetjes een

In de Verenigde Staten wordt Duits vooral gesproken in de staten North Dakota en South Dakota. De sch- wordt onder meer gebruikt in schreiben schrijven. De ß geldt ook in Zwitserland, maar wordt in de dagelijkse praktijk weinig meer gebruikt, wel bij het drukken van boeken. Verder geven we je de garantie dat Vertalen Duits momenteel gratis is, en ook altijd zal blijven. In het meervoud wordt altijd het lidwoord die gebruikt, dus hetzelfde als de vrouwelijke vorm enkelvoud. Het Waterpools Wasserpolnisch , gesproken in Opper-Silezië kent veel ontleningen aan het Duits, maar wordt als een Pools dialect beschouwd. INDRINKEN MET LERAAR DUITS

Duits - bijtanken aan

Als een zelfstandig naamwoord geen naam is, moet er vaak een lidwoord voor. In Zwitserland spreekt een groot gedeelte van de bevolking Duits, vooral in het noorden en midden van het land. In het Duits zijn er vier naamvallen. Fins : saksalainen   fi. Ook zijn het Nederlands en het Duits tot op zekere hoogte wederzijds verstaanbaar. Grieks : γερμανικά   el. Was möchtest du tun?
Duits : tysk   no. Cornisch : Almaynek   kw. Duits is deze site gemaakt door studenten voor studenten. Hieronder staat een tabel met wat er precies verandert bij de lidwoorden. Overgenomen van " bakhmut.info? Onzijdig betekent in de taalkunde: grammaticaal niet mannelijk of vrouwelijk.