Buurvrouw

buurvrouw

Bij restaurant De Buurvrouw in Groningen eten? Bekijk recensies, openingstijden, foto's, prijzen, adres, telefoonnummer en meer.
Koffie- en theeschenkerij met huisgebakken taart. High-tea voor max 35 personen of een lunch met een broodje, soep, salade of hartige taart.
Door naar beneden te scrollen kom je ook bij wat leuke tips van de ´ Buurvrouw `. Reserveren kan ook per mail [email protected]
Buurvrouw & buurvrouw Een van de specialiteiten van de Buurvrouw dus. Service was vriendelijk en heel gastvrij. Klik hier amateur meer buurvrouw. Ik heb een gesprek met mijn collega's over deze negatieve recensie gehad en gevraagd waar het precies fout buurvrouw. De Buurvrouw in Groningen.

Buurvrouw - milf overwint

Koffie of thee met zoetigheden. Dat heb ik als zeer positief ervaren. Al met al hele fijne smaakcombinaties. Maaltijdsalade met ossenhaasspiesjes en aïoli. Dat de nagerechten ambachtelijk worden bereid proef je, vooral de Zwitserse notentaart met grand marnier-vanilleijs, chocoladefondant en monchoutaart smaakten bijzonder goed! Uitgezonderd thema avonden met live muziek. Goede ongedwongen sfeer met attente, vriendelijke bediening. buurvrouw