Nederlands

Nederlands

Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op.
Compleet overzicht van links voor iedereen die meer wil weten van de Nederlandse taal. bakhmut.info is dochter van Startpagina.
bakhmut.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.

Nederlands - een andere

Dit Groene Boekje bevatte in sommige gevallen een voorkeurspelling met varianten van spellingswijzen gegeven, die in de praktijk voor onduidelijkheid zorgde. Het Nederlands is er de taal van bestuur, rechtspraak en onderwijs. Er was een grote haat jegens Nederland, maar er was respect voor de Nederlandse taal. Zie Oudnederlands , Middelnederlands en Nieuwnederlands voor de hoofdartikelen over dit onderwerp. Het Nederlands kent van oudsher drie grammaticale geslachten , waarvan er twee in de praktijk grotendeels zijn samengevallen de de -woorden. Nederlands