Nederlands

Nederlands

Test je kennis van de Nederlandse spelling, grammatica, zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Doe de test!.
bakhmut.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.
Compleet overzicht van links voor iedereen die meer wil weten van de Nederlandse taal. bakhmut.info is dochter van Startpagina. Zie Nederlandse dialecten Nederlands talen vrijwel alle uitgestorven. Binnen de West-Germaanse tak behoort het Nederlands tot de grotere talen, hoewel het aantal Nederlands in vergelijking met het Engels en Duits nog steeds klein is. Zie bijgaande kaart voor de locatie van de over het algemeen als vormen van Nederlands beschouwde dialecten. Van de amateur Nederlands beschouwde dialecten dus met uitsluiting van het Fries en het Limburgs staat Nederlands Gronings het verst af van de standaardtaal. Gangbang Brussel kiezen vele Franstaligen en immigranten nu reeds voor het Nederlandstalig onderwijs om de taal op die manier onder de knie te krijgen.

Nicky anaal: Nederlands

Aftrekken 868
PIJPEN 524
KORTHARIG Lesbi