Duits

Duits

Het Duits (Deutsch, de standaardtaal heet ook wel Hoogduits) is een taal behorende tot de West-Germaanse tak van de Germaanse talen. Het is de officiële taal.
Op Vertalen Duits kun je eenvoudig en snel woorden en teksten vertalen van het Duits naar het Nederlands. Ook kun je vertalen van Nederlands naar Duits.
Het Duits (Deutsch) is een van de West-Germaanse talen. Het is de officiële taal van Duitsland, Oostenrijk en Liechtenstein, en één van de. Duits

Duits - lesbiennes komen

Khmer : ភាសាអាល្លឺម៉ង   km. Voor het woord zet je ge- en erachter zet je een -t. Bretons : Betreffende Duitsland: alaman   br , betreffende het Duits: alamanek   br. Neem contact op met de lokaalbeheerder. Wikibooks Wikipedia Wikiquote Wikisource Commons. Dat is de ß, oftewel de ringel-s.
Leraar Duits/Maatschappijleer wordt ontmaskerd De sch- wordt onder meer gebruikt in schreiben schrijven. In Elzas-Lotharingen wordt soms ook nog Duits gesproken, aangezien het vroeger bij Duitsland heeft gehoord. Waar deze groepen zich blijvend vestigden kregen de taal ook het karakter van regiolect. De meeste werkwoorden gaan op dezelfde manier. In het Duits zijn hiervan twee Duits ein en eine. Hieronder staat het in MILF tabel: De Duits werkwoorden hebben vaak een eigen vorm.