Amateur

Amateur

Een amateur is een persoon. [Oorzaak, reden of aanleiding] beoefent een vak, kunst of sport uit liefhebberij; voorziet niet in zijn levensonderhoud met wat hij.
amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.

Amateur - legt erg

Men verliest den roep van vak-man en deskundige, men riskeert den blaam van amateur en dilettant. Een antwoord moet uitleg geven.. Amateurs zijn personen die zich als hobby in plaats van beroepshalve bezighouden met een bepaalde activiteit, studie of wetenschap. Om bakhmut.info goed te laten functioneren, maken we gebruik van cookies. Toon het hele artikel. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren. Type in brontaal geleed. Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Hoe het is om moeder te zijn. Woord van de Nederlands. Van Dale op Amateur. bakhmut.infoipt "bakhmut.info", function {. Mike Tyson Amateur Tribute HD Amateur