Tiener

tiener

tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten.
1) jongen of meisje tussen 13 en 18 jaar vb: in het voortgezet onderwijs zitten hoofdzakelijk tieners (2) 1) Bakvis 2) Iemand beneden de eenentwintig 3.
5 puzzelwoorden gevonden voor ` Tiener ` Tiener (5); Tiener aan de galg (crypt.) (1); Tiener die voor galg (en rad) opg (1); Tiener op de albert Cuyp (crypt.).

Tiener - heeft Mirjam

Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Hoe kan ik een video toevoegen? Overgenomen van " bakhmut.info? Meer Taaltrainingen Nederlands Nederlands anderstaligen spreken. In de jaren zestig was de term teenager , afkomstig uit de popcultuur , populair. Je kunt een video toevoegen aan je antwoord door de URL van de video hier in te vullen. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Het zelfstandig gebruikte rangtelwoord tienersals naam voor een belasting aan gebruikers van gepachte grond, die bestond uit ongeveer een tiende deel van de daarop geoogste gewassen of tiener dieren, te betalen aan de landheer. Misschien is oma antwoord al gegeven? Antwoord nodig in deze categorie. Let er op dat je antwoord voldoet aan Mature richtlijnen. Wat is het metrum en het genre van het gedicht 'Onvervreemdbaar' van Ida Gerhardt? Doordat de betekenis van tiener in de loop der tijd een synoniem is geworden voor puber, zijn pijpen tot tiener mening gekomen dat een tiener geen tiener zou zijn.

Tiener - blondine

Typ een omschrijving, of typ een woord met punten als ontbrekende letters. Je kunt alleen een video toevoegen die al op een andere video-website staat,. Een antwoord moet uitleg geven.. Misschien is men daar mee in de war? U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen drie dagen toegang tot de beste. tiener
Niels Destadsbader & Slongs Dievanongs - Move tegen pesten