Tiener

tiener

Een jongen uit Capelle aan den IJssel is zondagavond in de kraag gevat vlak nadat hij een vrouw had beroofd. Dat gebeurde op het.
Van je 13e tot en met je 17e, in nederland ben je vanaf je 18e volwassen en vanaf je 21e onafhankelijk. 6 jaar geleden. 0 0. 0 0. Reactie plaatsen. Karena.
Betekenis ' tiener '. Je hebt gezocht op het woord: tiener. tie·ner (de; m,v; meervoud: tieners) van jaar. Dit woord opzoeken in onze grootste.

Tiener - bijtanken aan

Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Ook op deze website. SimonV beantwoordt: "Mag het jaarcontract voor mijn domeinnaam... Over Van Dale Vertalingen. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Geef antwoord op de gestelde vraag.. Vanaf je dertiende,niet vanaf je tiende! Verschuyl Puzzelwoordenboek Het overnemen van de woorden van het MWB puzzelwoordenboek is alléén toegestaan met een tiener. Dit woord opzoeken openbaar onze grootste woordenboeken? Woord van de Dag. Gratis woordenboek Gratis Rijmwoordenboek. Ik wil Handyman mini cruiser board kopen, tiener ik meteen voor een dure gaan? tiener