Amateur

Amateur

amateur m Je lijkt wel een amateur met al dat geknoei. Het woord amateur staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
Een amateur (uit het Frans liefhebber) is iemand die een bepaalde vaardigheid op niet-professionele basis uitoefent. Amateurs vindt men onder andere in de.
1 a person who takes part in a sport etc without being paid for it: “The tennis tournament was open only to amateurs.” amateur 2 someone who does something. AMATEUR NIGHT - Sexual roleplay Scene (Comedy - 2016) Woord van de Maand. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd zweepje met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen. Met Amateur woorden, ze verdienen er geen geld mee, maar weten er wel vaak veel vanaf, omdat Amateur het leuk vinden. Populaire vragen in deze categorie. Waar vindt de amateur een beter en vollediger overzicht van het strijkkwartet? Hoofdpagina Recente wijzigingen Nieuwe pagina's Willekeurig woord Willekeurig NL woord Latina begint met. Ook op deze website.

Amateur - Amanda

Klik hier , stel je vraag en krijg. Spaans : aficionado   es m , diletante   es. Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen.. Wat is het metrum en het genre van het gedicht 'Onvervreemdbaar' van Ida Gerhardt?