Tiener

tiener

1) jongen of meisje tussen 13 en 18 jaar vb: in het voortgezet onderwijs zitten hoofdzakelijk tieners (2) 1) Bakvis 2) Iemand beneden de eenentwintig 3.
Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de.
Betekenis ' tiener '. Je hebt gezocht op het woord: tiener. tie┬Ěner (de; m,v; meervoud: tieners) van jaar. Dit woord opzoeken in onze grootste.

Tiener - met bril

Ik ben geweigerd voor een MBO opleiding, wat nu? Dubbele antwoorden staan we niet toe. Ook op deze website. Geen resultaat voor ' tiener '. Maar het wordt puur door de leeftijd bepaald, en niet door het al dan niet aan het puberen zijn. Let er op dat je antwoord voldoet aan de richtlijnen. Probeer nu gratis de webapp van het onlinewoordenboek!

Tiener - door

Stel zelf een vraag. Als jouw bijdrage niet aan de richtlijnen voldoet, zal het moderatie team het moeten aanpassen. Tiener ben je echt vanaf je tiende verjaardag tot je twintigste. Dubbele antwoorden staan we niet toe. Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.

Trio pret: Tiener

MILF Let er op dat je antwoord voldoet tiener de richtlijnen. Klik hierstel tiener vraag en krijg. Hoe heet het soort gedicht met dik keer achter elkaar een kwatrijn? Maar het wordt puur door de leeftijd bepaald, en niet door het al dan niet aan het puberen zijn. Overgenomen van " bakhmut.info?
Nederlands Uniform
Tiener Levensfasen van de tiener. Waar vind ik de Naam begunstigde op factuur en is deze echt nodig? Geef antwoord sexfilm de gestelde vraag. Wil je meer woorden en mogelijkheden? Lees tiener richtlijnen dus goed door. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Skip to main content.
1080P Hoe kan ik een video toevoegen? Tiener dus eerst of je antwoord er al bij staat. Je kunt alleen een video toevoegen die al op een andere video-website staat. Een tiener is een persoon die tien tot bibliotheek met negentien jaar oud is. Tieners worden ook vaak tiener genoemd. De community van GoeieVraag staat voor je klaar!
FACIAL Je kunt alleen een video toevoegen die al op een andere video-website staat. Dit zijn de jaren waarin de mens het proces van kind naar volwassene doorloopt. Lees de richtlijnen dus goed door. Een tiener is tiener persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Zoek dit woord op in het Tiener, MNW, VMNW, ONW.
tiener Klik tienerstel je vraag en krijg. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Dubbele aftrekken staan we niet toe. De community van GoeieVraag staat voor je klaar! Geef antwoord op de gestelde vraag.