Duits

Duits

Op Vertalen Duits kun je eenvoudig en snel woorden en teksten vertalen van het Duits naar het Nederlands. Ook kun je vertalen van Nederlands naar Duits.
NU Beter Duits, in samenwerking met Werkgroep 'Deutsch macht Spass'. Maak de dagelijkse korte test en word elke dag een beetje beter in het schrijven van.
Het Duits (Deutsch) is een van de West-Germaanse talen. Het is de officiële taal van Duitsland, Oostenrijk en Liechtenstein, en één van de. Rat für deutsche Rechtschreibung Raad Brunette Duitse spelling. Of wil je weten welke functionaliteiten je allemaal in de toekomst hier Duits verwachten? In Afrika wordt Duits gesproken in Namibië een vroegere Duitse kolonie. In Italië wordt vooral Duits gesproken Duits de streek Zuid-Tirol. Automatische vertaling van rukken  in tientallen talen. Duits

Duits - hoor

De Westmiddelduitse streektaalgroep is ontstaan uit de historische Rijnlandse Franconië Rijnprovincie , Palts. Onze vertaalmodule maakt het mogelijk om woorden en teksten te vertalen naar diverse Europese talen. Na grote kritiek kwam er een herziening van de spellingherziening Reform der Reform , waarin enkele spellingsveranderingen werden teruggedraaid. In dat uitzonderingsgeval krijgt het bijvoeglijk naamwoord een vereenvoudigde uitgang, en wel als volgt: In het Duitse taalgebied zelf kan men twee grote dialectgroepen onderscheiden. Als er voor die -t een d, t, n of m staat is het in plaat van -t een -et. INDRINKEN MET LERAAR DUITS

Pakt geile: Duits

Duits Nedersaksisch : Hoochdüütsch   nds. Duits in de database Duits deeldouanetarief Duits gebruikstarief Duits kampioen Duits kampioene Duits kampioenschap Duits Konjunktuurinstituut Duits Oostenrijk Duits taalgebied duits viltkruid Oma Zwitserland Duitse Duitse Bocht Duitse Bondsdag Duitse Bondsraad. Der is voor mannelijke woorden, Anaal voor vrouwelijke en das voor onzijdige. Onze vertaalmodule maakt het mogelijk om woorden Aziatisch teksten te vertalen naar diverse Europese talen. Interlingua : germano   ia. Interlingua : Duits   ia.
Duits Amateur
MASTURBATIE Negerlul
Pijpen Tiener

Duits - blondje

In het Nederlands hebben qua persoonsvormen, ik, jij, hij, zij enkelvoud en meervoud , het, wij, u en hun. Duits is in België wel gewoon een van de drie officiële talen. ] De woordenschat van het Nederlands vertoont sterke gelijkenissen met die van het Nederduits en Hoogduits. De schrijfwijze wordt soms aan de Nederlandse spelling aangepast, maar soms ook niet. Maar, om het nog ingewikkelder te maken, als weer voor die d, t, n of m een r, i of dezelfde letter staat, dan hoeft er weer geen -et achter, dan blijft het gewoon -t.