Virtueel

virtueel

Virtuele Snelheid toch is niet eene zoodanige, die een ligchaam daadwerkelijk heeft, maar eene snelheid, welke het zou hebben, indien het bewogen wierde.
vir·tu·eel (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord) aanwezig; = denkbeeldig: (sport) bij deze stand is Ajax virtueel finalist als de stand mocht blijven zoals.
1) Het adjectief ' virtueel ' houdt een onafhankelijkheid van plaats en-of tijd in; men kan de eigenschappen van een zaak kennen zonder dat die fysie ‎ Virtueel bedrijf · ‎ Virtueel beeld · ‎ Virtueel magazijn · ‎ Virtueel kantoor.

Virtueel - billetjes een

Het woordenboek van Van Dale geeft het de volgende betekenissen:. Parijs-Roubaix zal ik toch niet winnen, maar ik zal voor het NK van volgend jaar wel wat beter voorbereid zijn. Als virtuele nieuweling stak ik daarom mijn licht op bij Léon van Bon. Op zich zullen de verschillende trainers, van tacx tot kickr, aardig geijkt zijn, maar er zijn instellingen met betrekking tot weerstand die tot verschillen kunnen leiden. Zo lever je nog altijd evenveel absoluut vermogen, maar bij een lager lichaamsgewicht. Wat doe je precies als virtueel assistent?