Nederlands

Nederlands

Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op.
Test je kennis van de Nederlandse spelling, grammatica, zinsbouw/stijl, woordenschat, uitdrukkingen, spreekwoorden en gezegden. Doe de test!.
Compleet overzicht van links voor iedereen die meer wil weten van de Nederlandse taal. bakhmut.info is dochter van Startpagina.

Nederlands - Brooke

Nederlands is een van de vier hoofdvormen van het West-Germaans en als zodanig nauw verwant aan onder meer het Engels en Duits. Zie Nederlands in Suriname voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Zelfstandig naamwoord : Geslacht · Haar-ziekte · Meervoud · Samenstelling. De testuitslagen geven je een indicatie van het niveau waarop je de bovenstaande onderdelen van de Nederlandse taal beheerst. Het onderwijs werd bijna helemaal verfranst. In internationale samenwerkingsverbanden is het Nederlands een officiële taal in de Benelux en in de EU , vanwege het lidmaatschap van België en Nederland. De volgorde is dus:. Nederlands