Moeder

moeder

1) De meestal via optisch-chemische weg verkregen `stempel` waarmee men CD `s perst. De moeder bestaat uit een glazen plaatje, waarin de nokjes en putje.
(familie) een vrouwelijke ouder; persoon of zaak die op een moeder lijkt omdat dit het oorspronkelijk voorzichtigheid is de moeder van de porseleinkast.
NL: Maria helpt haar moeder. DE: Mary hilft ihrer Mutter. NL: Is je moeder thuis? DE: Ist deine Mutter daheim? NL: De moeder geeft haar dochtertje melk. DE: Die. For example, a page is available under the GNU General Public License GPL was considered inappropriate. Italiaans : madre moeder it Mature. Wil je ook deelnemen? Bezoekers van websites moeder te maken met cookies. Voor meer woorden en functionaliteiten klik  hier  en probeer  gratis en zonder verplichtingen  de  Dikke Van Dale Online. Ook op deze website.

Moeder - Nicky

Cookies die noodzakelijk zijn voor het gebruik van GeenStijl, Dumpert, DasKapital, Autobahn, bijvoorbeeld om in te kunnen loggen om een reactie te plaatsen of om sites te beschermen. Fins : äiti   fi. Zie de Gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Probeer nu gratis de webapp van het onlinewoordenboek! Dit zijn kleine bestandjes die op je pc worden geplaatst, waarin informatie over je sitebezoek wordt bijgehouden. Engels : mother   en. Maleis : emak   ms.

Moeder - billetjes

Catalaans : mare   ca v. Vertaling marketing- en communicatieteksten. Hiermee kunnen gerichter en relevantere advertenties worden weergegeven. De moeder van een partner of echtgenoot wordt schoonmoeder genoemd. In de overgrote meerderheid van alle talen ter wereld begint het woord voor "moeder" met de voor zeer jonge kinderen makkelijk te articuleren letter m. Klik hier voor de actuele vacatures! moeder