Anaal

Anaal

Mijn vriend wil graag een keer aan anale sex doen, ik sta er wel voor open, maar ben benieuwd naar dingen als hygiene en pijn. En ook of het  anaal?.
[b][/b] Ik heb een vraag mijn vriend en ik willen graag anale seks dit hebben we ook wel eens gedaan [u]maar ik ben een beetje bang![/u] bang.
Anaal spoelen voorkomt je dat je tijdens anale seks in aanraking komt met ontlasting. Het voorkomt soa's en hiv niet. Lees hier meer over anaal spoelen. Anaal Anaal berichten worden getoond. BB code is Aan Smileys outdoor Aan [IMG] -code is Aan Forum Rules. Sense in jouw buurt. Kun je een soa krijgen van anale seks? Was dit over je grens?

Anaal - haar

Forceer het niet, probeer het een andere keer weer, ontspannen zijn is voor anale seks heel belangrijk. Te weinig communicatie — Soms is het best lastig om aanwijzingen te geven als je eenmaal bezig bent. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Portugees : anal   pt. Gezien je andere topic van jou en je vriendin dat de sex niet lukt denk ik dat je dat ook niet gaat lukken. Ik persoonlijk vind het niet prettig als de jongen in kwestie anaal 'voorspel' gebruikt.