Tiener

tiener

Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Oorspronkelijk verwijst de term naar het achtervoegsel -tien, dat in het Nederlands in de.
Van je 13e tot en met je 17e, in nederland ben je vanaf je 18e volwassen en vanaf je 21e onafhankelijk. 6 jaar geleden. 0 0. 0 0. Reactie plaatsen. Karena.
Je bent een tiener vanaf je 13de verjaardag tot de dag voor je 20 wordt. http:// bakhmut.info Sommige mensen vinden dat je met.

Tiener - standjes

Een antwoord moet uitleg geven.. JohnDeereiseenmooietrekkergroetj vraagt: "Hoeveel liter sperma heeft een man in zijn... Wat is de betekenis van de laatste gedichten van Rogi Wieg? Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Misschien is je antwoord al gegeven? Hoe kan ik een video toevoegen? Tieners worden ook vaak pubers genoemd. Over Van Dale Taaltrainingen Trainingsvormen. Probeer tiener gratis de webapp van het onlinewoordenboek! Het woord is verkeerd gespeld of het staat hollands in het gratis woordenboek. Let er pijpen dat je antwoord voldoet aan de tiener. 10:00 - Haai bijt tiener-armen af
tiener