Kwartet

kwartet

samen 8 kwartetten vormen. Een kwartet bestaat uit 4 kaarten die bij elkaar horen. 4x Bibi, 4x Bart enzovoort. Het doel van het spel is zoveel.
Kwartet is een kaartspel waarin getracht moet worden zo veel mogelijk kwartetten (vier bij elkaar horende kaarten) te verzamelen. Een kwartetspel bestaat dan  ‎ De kaarten · ‎ Spelverloop · ‎ Technisch kwartet · ‎ Geschiedenis.
De spelers proberen door het handig vragen naar kaarten zoveel mogelijk kwartetten (vier bij elkaar horende kaarten) te verzamelen.

Kwartet - legt

D e kaarten neem je in je hand. De spelers proberen de kaarten. Een setje van vier bijelkaar horende kaarten is dan een kwartet. Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak. En als je net misgokt, heb je grote kans dat jij je kaart van dat kwartet moet afstaan! kwartet Over de geschiedenis van het kwartetspel is weinig bekend. Wie de beste kaart heeft, doggystyle kwartet kaarten van de andere spelers. Heb je bij aanvang kwartet het spel veel kaarten van slechts kwartet kwartetten in je hand, dan lig je wellicht snel uit het spel. OP DE HOOGTE BLIJVEN. Daarnaast zijn er veel educatieve kwartetten granny om met name kinderen op speelse wijze over allerhande onderwerpen te onderwijzen. Vermoed Masturbatie dat het een oer-Hollands spel is, maar zeker is dit niet. Een kwartet bestaat dan bijvoorbeeld uit harten, schoppen, klaveren en ruiten acht.