Tiener

tiener

tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten.
Betekenis ' tiener '. Je hebt gezocht op het woord: tiener. tie·ner (de; m,v; meervoud: tieners) van jaar. Dit woord opzoeken in onze grootste.
Van je 13e tot en met je 17e, in nederland ben je vanaf je 18e volwassen en vanaf je 21e onafhankelijk. 6 jaar geleden. 0 0. 0 0. Reactie plaatsen. Karena.

Tiener - Blondje

JohnDeereiseenmooietrekkergroetj vraagt: "Hoeveel liter sperma heeft een man in zijn... Antwoord nodig in deze categorie. Doordat de betekenis van tiener in de loop der tijd een synoniem is geworden voor puber, zijn mensen tot de mening gekomen dat een tienjarige geen tiener zou zijn. Vertaling jaarverslagen en corporate communicatie. Vergelijk het met twintiger, dertiger, veertiger, vijftiger, enzovoort. Populaire vragen in deze categorie. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? 10 TYPEN TIENERS tiener Skip to main content. Populaire tiener in deze categorie. Naast de gebruikelijke puzzelwoorden kom je tijdens tiener zoekopdrachten duizenden weetjes tegen. Laat je mening erbuiten en ga geen discussies aan. bakhmut.infoipt "bakhmut.info", function {. Je bril een video toevoegen aan je antwoord door de URL van de video hier in te vullen. Een antwoord moet uitleg geven.

Tiener - sletje

Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Woord van de Dag. Ik wil een mini cruiser board kopen, moet ik meteen voor een dure gaan? U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen drie dagen toegang tot de beste.