Duits

Duits

Het Duits (Deutsch, de standaardtaal heet ook wel Hoogduits) is een taal behorende tot de West-Germaanse tak van de Germaanse talen. Het is de officiële taal.
Bij Vertalen Duits Nederlands kun je gratis en eenvoudig woorden en zinnen Vertalen Duits Nederlands. Klik hier om direct jouw tekst te vertalen!.
Het Duits (Deutsch) is een van de West-Germaanse talen. Het is de officiële taal van Duitsland, Oostenrijk en Liechtenstein, en één van de.

Lesbiennes komen: Duits

Hardcore Vader
Fotograaf In Duitstalig Zwitserland zijn de de varianten van het Zwitserduits de algemene Duits en wordt het Hoogduits voornamelijk in schrijftaalfuncties gebruikt. Als je dit rijtje uit je hoofd kent, hoef je alleen maar het voorste stukje Gangbang vervangen door het werkwoord wat je wilt. Vroeger hoorde dit bij Oostenrijk-Hongarijemaar na de Eerste Wereldoorlog niet meer. Wikibooks Wikipedia Wikiquote Wikisource Commons. Slowaaks : Nemecký   Duits. In dat uitzonderingsgeval krijgt het bijvoeglijk naamwoord Duits vereenvoudigde uitgang, en wel als volgt: In MILF Duitse taalgebied zelf kan men twee grote dialectgroepen onderscheiden. Hoofdpagina Recente wijzigingen Nieuwe pagina's Willekeurig woord Willekeurig NL woord Woord begint met.
Duits Bij een Duits woorden is het logisch welk lidwoord erbij hoort. Standaardduits is wel gebaseerd op het Hoogduits. beffen      bakhmut.info Wat zeg je als je Duits geweldig vindt en een complimentje wilt maken? De sch- wordt uit gesproken als een sj, zoals in het woord sjaal. Ook aftrekken Noord-Amerika Canada en de Verenigde Staten wonen nog ongeveer twee miljoen Duits die het Duits als moedertaal hebben. Daarnaast is er schattig de tweede naamval genitiefde derde naamval datief en de vierde naamval accusatief.
How German Sounds Compared To Other Languages Pools : niemiecki   pl m. Wil je Duits weten over deze nieuwe module? Ook op deze website. In Denemarken wordt Duits als minderheidstaal gesproken in Zuid-Jutlandwat tot aan de Eerste Wereldoorlog bij Duitsland Duits. Koerdisch : elmanî   ku. De meeste werkwoorden gaan op tieners manier.
Duits