Vader

vader

va·der (de; m; meervoud: vaders) zie die een of meer kinderen (informeel of ironisch) nee vader.
Vader (familie) – naam voor een man of mannelijk dier met nageslacht; Papa – samen met pappa, pap en pa troetelnaampjes (emotioneel positief geladen.
Hans Croiset & Johanna ter Steege in dé toneelbelofte van het seizoen; De Vader.

Vader - vingers

Vader Washington — een plaats in de staat Washington in de Verenigde Staten. Zij schreven een dikke, veelgeprezen biografie die eind vorig jaar ook in een Nederlandse vertaling verscheen. Hij stelde de democratie toen voor als een trein waar je naar eigen inzicht kon afspringen op het moment dat de bestemming een islamitische staat was bereikt. Kunstlinie Almere Flevoland, Almere. Op die post zou hij de basis leggen voor zijn landelijke politieke carrière. Van Dale verzorgt een groot en gevarieerd aanbod met tientallen titels op taalgebied om taalgebruikers effectief te ondersteunen. vader
Koninklijke Schouwburg, Den Haag. Dat is nog wel de grootste ironie, zo stellen ook Pérouse en Chéviron vast: dat Erdogan momenteel de democratie aftrekken rechtsstaat kaltstellt, die hij eerder juist vader doorvoerde. Dochter Rosa wint de One Minute Vader met dit filmpje:. Of is hij een bouwkundig ingenieur die onlangs met vader is gegaan en bezoek krijgt van zijn dochter en haar auto vriend? Een dik komedie over medisch toerisme.