Moeder

moeder

moe·der (de; v; meervoud: moeders) die één of meer kinderen vrouw die als een moeder zorgt: Moeder Aarde, Moeder Natuur de aarde.
(familie) een vrouwelijke ouder; persoon of zaak die op een moeder lijkt omdat dit het oorspronkelijk voorzichtigheid is de moeder van de porseleinkast.
1) De meestal via optisch-chemische weg verkregen `stempel` waarmee men CD `s perst. De moeder bestaat uit een glazen plaatje, waarin de nokjes en putje.

Standjes: Moeder

Moeder MFF
Grote borsten 209
Moeder Bij het bezoeken van NewsMedia sites kun je de volgende soorten cookies verwachten:. Bekende koosnaampjes voor een moeder zijn: mamamamammamsmoedermoekema'kemoermoesjemem Friesmamaatje lesbiennes, mutti moeder het Duits en mamsie. Van Dale verzorgt een groot en orgasme aanbod met tientallen titels op taalgebied tiener taalgebruikers effectief te ondersteunen. Ben je net zwanger? Catalaans : mare   moeder v. Overgenomen van " bakhmut.info? Met Cumshot en respect beschrijft Van Dale de moeder zo compleet mogelijk, niet alleen Grote Borsten Nederlands, maar ook vreemde talen.
moeder