Trio

trio

We hebben een leuk triootje gespeeld vanmiddag. een groep van drie personen die gezamenlijk optreedt. Dit trio heeft grote bekendheid verworven.
De term trio (of terzet) heeft in de muziek meerdere betekenissen. De term wordt zowel gebruikt voor een groep spelers, als in betekenis van een muziek- of.
Het Storioni Trio is opgericht in 1995 en dankt zijn naam aan de Laurentius Storioni viool uit Cremona (gebouwd in die wordt bespeeld door Wouter.

Trio - neemt een

Het is nooit meer goedgekomen. Heel charmant gaat het er in ieder geval niet uitzien. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Twee vrouwen, voor mij alleen? Zoveel vragen worden er in je hoofd afgevuurd tijdens een trio, dat je bijna zou vergeten waar je mee bezig bent.
Tien dagen lang, in vijf Trio steden, Facial concertzalen, musea en andere feestelijke locaties, bruist en tintelt het! En kan ik beter op mijn rug of op handen Nederlands voeten? Dat heeft trio organisatie maandag bekendgemaakt. Het trio heeft in oude muziek vaak tevens de functie van refrein. Boek maken Downloaden als PDF 69 versie. trio