Scheet

scheet

darmgassen die ontsnappen vb: je laat toch geen scheet waar andere mensen bij zijn! van een scheet een donderslag maken [een kleinigheid als belangrijk.
Een ander woord voor wind of scheet, is 'flatus'. Het ophouden van je winden is niet verstandig. Het laten van winden is een normale en.
scheet m. gasontlading uit de darm. Zeg, heb jij soms een scheet gelaten? Het woord scheet staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse.

Scheet - legt

Het ophouden van winden is niet direct schadelijk voor het lichaam, maar kan ongemak en krampen veroorzaken. Winderigheid of flatulentie wordt veroorzaakt door ingeslikte lucht en koolzuur en een mengsel van gassen dat door bacteriën en gisten in de darmen van zoogdieren wordt gemaakt. Veel onderzoek naar de productie van darmgassen werd gedaan naar aanleiding van het vliegen op grote hoogte, ruimtevluchten waar men zich blootstelt aan verlaagde atmosferische druk, en waar beperkte ruimte beschikbaar is, en stresssituaties aanwezig zijn. Winderigheid ontstaat door het inhaleren van lucht e… Flatulentie: oorzaken, behandeling en tips bij winderigheid Het laten van scheten of winden is voor sommigen een handeling die met heel wat humor gepaard gaat. Pools : pierdnięcie   pl o. Dieetaanpassingen kunnen de vorming van darmgas doen verminderen. Deze vitamines kunnen je helpen. Wat Buitensex een petomaan? Is het verstandig om winden in te houden? Wikipedia® scheet een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Scheet. Het laten van scheetjes of windjes gaat meestal gepaard met een karakteristiek geluid en een opvallende geur. Winderigheid dik in de volksmond besproken met de term: 'een wind of scheet, prot of ruft laten'. Nou, vaker niet dan wel.