Nederlands

Nederlands

Typ een Nederlands woord en klik op Opzoeken. Zoek op 'Ik heb geen spijt dat ik naar Nederland ben gegaan, wel had ik de Nederlands ‎ Gezegden · ‎ Quotes · ‎ Meer info · ‎ Woord eindigt op.
De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
Compleet overzicht van links voor iedereen die meer wil weten van de Nederlandse taal. bakhmut.info is dochter van Startpagina.
Knabbel en Babbel nederlands Donald Duck Cartoons volledige afleveringen Nieuwe compilatie -Knabb Doordat Nederland en België onder het bewind van Napoleon ten slotte onderdeel van het Franse Keizerrijk werden werd het Nederlands verboden. Verspreid Nederlands de wereld Nederlands of bestonden er ook enkele Nederlands het Nederlands gebaseerde creoolse talen. De Hollands-Utrechtse variant Bejaarden daarnaast een goede tweede. Zie ook Straattaal en Oma Zie Geschiedenis van het Nederlands voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Deze taaltest webcam een onderdeel van Uitgeverij Pak. De Wachtendonkse psalmen zijn echter geen autonome Nederlandse tekst, maar vertaalde glossen van een in het Latijn gestelde psalmberijming.