Duits

Duits

NU Beter Duits, in samenwerking met Werkgroep 'Deutsch macht Spass'. Maak de dagelijkse korte test en word elke dag een beetje beter in het schrijven van.
Bij Vertalen Duits Nederlands kun je gratis en eenvoudig woorden en zinnen Vertalen Duits Nederlands. Klik hier om direct jouw tekst te vertalen!.
Herzlich willkommen in het vaklokaal Duits van de Digitale School, sinds 1997 de grootste site over Duits voor leerlingen en leraren. Je vindt hier maar liefst 200.
Turks : Alman   tr. Duits sch- wordt uit gesproken als een sj, amateur in het woord sjaal. Portugees : alemão   pt malemã   pt v. De vierde naamval gebruik je bij het lijdend voorwerp in de zin. Dit wordt veel gesproken in Oostenrijk, Zwitserland, Liechtenstein, Italië, Duits Elzas-Lotharingen en Zuid-Duitsland. Daarnaast is er nog de eu. Automatische vertaling van tekst  in tientallen talen. Duits

Duits - West

Zo lijkt haben veel op hebben, en dat betekent het meestal ook. Wij zijn van mening dat iedereen eenvoudig en gemakkelijk online moet kunnen vertalen zonder hiervoor kosten te maken. In het Duits zijn dit er drie: der , die en das. De ß geldt ook in Zwitserland, maar wordt in de dagelijkse praktijk weinig meer gebruikt, wel bij het drukken van boeken. De twee puntjes bovenop de letters heten een Umlaut.