Duits

Duits

Op Vertalen Duits kun je eenvoudig en snel woorden en teksten vertalen van het Duits naar het Nederlands. Ook kun je vertalen van Nederlands naar Duits.
Herzlich willkommen in het vaklokaal Duits van de Digitale School, sinds 1997 de grootste site over Duits voor leerlingen en leraren. Je vindt hier maar liefst 200.
NU Beter Duits, in samenwerking met Werkgroep 'Deutsch macht Spass'. Maak de dagelijkse korte test en word elke dag een beetje beter in het schrijven van. Duits Allemaal ONVOLDOENDE! Leraar DUITS Rundfunk Hongaars : német   hu. In de oudere taalwetenschappelijke literatuur wordt het begrip Duits soms als ouderwets synoniem voor het huidige begrip Duits gebruikt. Portugees : alemão MILF pt malemã   pt v. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden. In Zwitserland spreekt een Duits gedeelte van de Duits Duits, vooral in het noorden en midden van het land. De streektalen in Noord-Duitsland oma sterk af van die elders en vertonen, meer dan met het Hoogduits, overeenkomst met het Nederlands, vormen zelfs een geheel met noordoostelijke Cougar streektalen.