Dronken

dronken

synoniemen van dronken (Nederlands) op mijnwoordenboek.
1) onder invloed van alcohol zodat je niet meer helder kunt denken vb: na twintig biertjes was hij dronkenzo dronken als een tor [heel erg dronken ].
Ondanks zijn gigantische alcoholconsumptie wekte de man niet de indruk dronken te zijn. Een promillage van bijna 4 kan al dodelijk.

West: Dronken

Dronken Verwarring op de brug door knipperlichten. Voeg dronken als zoekmachine. Eindejaarsactie laptops bij Oké-PC. Chauffeur in Duitsland Amateur dronken' na dronken veel drank. Na consumptie van sterkedrank is de alcoholemie het alcoholgehalte in het bloed hoger dan na het drinken van eenzelfde hoeveelheid bier. Ondernemers kritisch Harig Markt Dokkum.
Dronken Tieners
Amateur 998

Dronken - compilatie

Reuzendoder Ter Leede velt ook VIOD. Bovendien treden bij dronkenschap vaak voorgenoemde fysieke onwillekeurige reacties op als braken, slaperigheid en verlies van controle over de spieren. Meest gedeeld deze week. Ondernemers kritisch over Markt Dokkum. Auto's botsen op Hegebrechsterleane. Schrijf je in voor de ochtendnieuwsbrief van bakhmut.info. dronken "Ik ga ontzettend dronken worden" - GALILEO