Anaal

Anaal

Anaal spoelen voorkomt je dat je tijdens anale seks in aanraking komt met ontlasting. Het voorkomt soa's en hiv niet. Lees hier meer over anaal spoelen.
Mijn vriend wil graag een keer aan anale sex doen, ik sta er wel voor open, maar ben benieuwd naar dingen als hygiene en pijn. En ook of het  anaal?.
anaal. anaal bakhmut.infoaak: [a'nal] als het te maken heeft met de anus Voorbeeld: ` anale bloedingen` anale fase (levensfase van een klein kind waarin. Anaal Nathrakh - A Metaphor For The Dead

Anaal - mature werkt

BB code is Aan Smileys zijn Aan [IMG] -code is Aan Forum Rules. Vaccinatie in jouw regio. Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief. Informatie over maten en vormen van condooms. Spiraal, ring en andere middelen.

Anaal - Stelletje heeft

Anale sex vind ik zelf best lekker. Gebruik een condoom met het CE-logo, deze voldoen aan Europese richtlijnen. Wikibooks Wikipedia Wikiquote Wikisource Commons. De snelste manier om te spoelen is met een doucheslang: draai de sproeikop eraf en maak het uiteinde van de slang goed schoon voor gebruik Het meest hygiënische is om op de slang een opzetstuk of spoelstaaf te draaien. Daarna is het een kwestie van goed ontspannen, neem daar wel even tijd voor anders doet het enorm veel pijn ook met glijmiddel. Er is geen verhoogd risico op aambeien of stoelgangproblemen. Velen denken te weten, weinig weten te denken.
Anaal