Anaal

Anaal

Anale seks is seks waarbij de penis in de anus gaat. Ben je nieuwsgierig maar heb je het nooit eerder gedaan, dan hebben we een paar dingen voor je op een.
Sommige jongeren vinden anale seks lekker. Hoe doe je het? En waar moet je op letten? Lees hier hoe anale seks werkt en hoe je er beter in wordt.
Anaal spoelen voorkomt je dat je tijdens anale seks in aanraking komt met ontlasting. Het voorkomt soa's en hiv niet. Lees hier meer over anaal spoelen.

Anaal - Eindelijk

Boek maken Downloaden als PDF Printvriendelijke versie. Anale sex is iets wat bijna iedereen voor elkaar kan krijgen. Daten, liefde en seks. Eerste keer anaal: waar moet je op letten? Last van een ervaring. Verder vind ik het wel een aanrader voor af en toe, maar ik vind het niet prettiger dan vaginale of orale seks. Er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.. Anaal
Do Not Speak

Amanda Klara: Anaal

Anaal Gangbang
Bank 855
TIENER 797

Anaal - Brooke Have

Sense in jouw regio.. Als iemand anders ook wil spoelen met hetzelfde gereedschap, maak dit dan grondig schoon. Alle links op een rijtje. Verder vind ik het wel een aanrader voor af en toe, maar ik vind het niet prettiger dan vaginale of orale seks. Geen idee hoe het voelt, het is niets wat ik binnenkort wil proberen.