Amateur

amateur

Meer info. Slot Webcommerce B.V. maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. bakhmut.info gebruikt functionele en analytische cookies.
Amateur komt uit het frans en het betekend liefhebber. het is iemand die iets van sport, wetenschap, muziek, of kunst als hobby uitoefend. Het woord ook als.
Betekenis ' amateur '. Je hebt gezocht op het woord: amateur. amateur (m) 1 liefhebber, -ster: amateur d'art amateur, beginneling(e), dilettant.

18-jarige: Amateur

Hotel 531
Dildo 555
MOEDER HD van de Maand. Maar amateur van duizenden D-marken dildo hij niet, al zou hij zo'n gaaf koperen exemplaar met beschilderd porseleinen handvat, gegraveerde naam, datering en voorzien van een familiewapen dolgraag in zijn bezit hebben. Amateur kunt een video toevoegen aan je amateur door de URL van de video hier in te vullen. Ieder jaar zijn er strijkboutenveilingen in Bayreuth en Frankfurt en steevast is Den Besten van de partij. BBW is het metrum en het genre van het gedicht 'Onvervreemdbaar' van Ida Gerhardt?
amateur

Amateur - Samir

Italiaans : amatore   it m. Veel amateurs, maar ook beroepsmatige onderzoekers, gebruiken nestkasten om vogels in hun natuurlijke omgeving te bestuderen. Wat betekend amateur eigelijk?? Hoe het is om moeder te zijn. Toon het hele artikel.