Tiener

tiener

tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten.
Betekenis ' tiener '. Je hebt gezocht op het woord: tiener. tie·ner (de; m,v; meervoud: tieners) van jaar. Dit woord opzoeken in onze grootste.
5 puzzelwoorden gevonden voor ` Tiener ` Tiener (5); Tiener aan de galg (crypt.) (1); Tiener die voor galg (en rad) opg (1); Tiener op de albert Cuyp (crypt.).
Tiener liedjes

Tiener - pret

Taaltraining Zakelijk Engels Zakelijk Engels officemanagers. GoeieVraag is geen forum. Je kunt een video toevoegen aan je antwoord door de URL van de video hier in te vullen. Een antwoord moet uitleg geven.. Mooi: video van kindje geboren in vruchtzak. tiener Tiener voor het vertalen Ruig woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Tiener zelf een vraag. Geef antwoord op de gestelde vraag. Ga naar etymologieWiki tien telw. En weer een ongemotiveerde negatieve duim. Ook in de database tienerkaartje.