Tiener

tiener

tiener (iemand in de leeftijd tussen 10 en 19 jaar). M. Philippa e.a. Etymologisch Woordenboek van het Nederlands. tien telw. '10' Onl. tēn in ten.
Een jongen uit Capelle aan den IJssel is zondagavond in de kraag gevat vlak nadat hij een vrouw had beroofd. Dat gebeurde op het.
NL: The Beatles, de eerste superpopgroep, trekken overal waar zij komen, grote massa's tieners aan DE: Die Beatles, die erste Supergruppe der Popgeschichte.

Tiener - kwartetten met

Een tegenvraag, opmerking of ongevraagd advies kun je plaatsen als reactie. Teenager is ontleend aan Engels, oorspr. Een tiener is een persoon die tien tot en met negentien jaar oud is. Ook op deze website. Dit is géén waardevol antwoord op de vraag. Voor meer woorden en functionaliteiten klik  hier  en probeer  gratis en zonder verplichtingen  de  Dikke Van Dale Online. Tiener ben je echt vanaf je tiende verjaardag tot je twintigste. tiener Dit is géén waardevol antwoord op de vraag. Hoe kan ik een video toevoegen? Een tegenvraag, opmerking of ongevraagd advies kun je plaatsen Buitensex reactie. Zoek dit woord op in het WNT, MNW, VMNW, ONW. Typ een omschrijving, of typ een tiener met punten tiener ontbrekende letters.

Hoor: Tiener

MFF 295
Tiener 875
MOLLIG 234