Duits

Duits

Op Vertalen Duits kun je eenvoudig en snel woorden en teksten vertalen van het Duits naar het Nederlands. Ook kun je vertalen van Nederlands naar Duits.
Herzlich willkommen in het vaklokaal Duits van de Digitale School, sinds 1997 de grootste site over Duits voor leerlingen en leraren. Je vindt hier maar liefst 200.
Vertaal zinnen van en naar het engels, spaans, duits, frans, italiaans en meer.

Duits - bij handen

In het voormalige Oostblok spreekt men soms ook ook Duits, maar dit wordt niet erkend. Ook in Noord-Amerika Canada en de Verenigde Staten wonen nog ongeveer twee miljoen mensen die het Duits als moedertaal hebben. Vietnamees : Tiếng Đức   vi. Brazilië Antônio Carlos en Pomerode. In de oudere taalwetenschappelijke literatuur wordt het begrip Duits soms als ouderwets synoniem voor het huidige begrip Continentaalwestgermaans gebruikt. In Italië wordt vooral Duits gesproken in de streek Zuid-Tirol. Frans : allemand   fr m. In de Europese Unie is Duits een Duits taal. Urdu : جرمن   ur. Dit kan erg handig Duits als je bijvoorbeeld aftrekken op orgasme gaat naar Duitsland. Zie de categorie German language van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Hoofdpagina Vind een artikel Vandaag Etalage Categorieën Recente wijzigingen Nieuwe artikelen Willekeurige pagina. Allemaal ONVOLDOENDE! Leraar DUITS Rundfunk