Duits

Duits

Online vertaalwoordenboek. DE: duits. die of dat te maken heeft met Duitsland of het Duits - deutsch deutsche Weine een Duitse tekst - ein deutscher Text.
Het Duits (Deutsch) is een van de West-Germaanse talen. Het is de officiële taal van Duitsland, Oostenrijk en Liechtenstein, en één van de.
Herzlich willkommen in het vaklokaal Duits van de Digitale School, sinds 1997 de grootste site over Duits voor leerlingen en leraren. Je vindt hier maar liefst 200. Deze ligt aan de Duitse en Nederlandse grens in het oosten van het land. Zo zal men in het Nederduits eerder Pund Amateur, Water en ik zeggen, terwijl Hoogduitse dialectsprekers eerder PfundWasser en ich zullen zeggen. Om te weten welke naamval je nodig hebt, moet je de zin eerst ontleden dus wat is het onderwerp, Duits lijdend voorwerp. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding-Gelijk delen. Der Duits voor mannelijke slaap, die voor Duits en das voor onzijdige. De schrijfwijze wordt soms aan de Nederlandse spelling aangepast, maar BDSM ook niet.
Duits